Travel hacks that’ll save you time and money

Travel hacks som vil spare deg tid og penger

Jeg er en wanderlust på hjertet. Jeg elsker reise og eventyr. Jeg elsker å se nye steder og kulturer. Jeg elsker å prøve nye ting og oppdage nye detaljer om verden som jeg ellers aldri vet. Men som vi alle vet, reiser koster penger og tar tid som ikke alltid er innen hånden. Mens vi kan spare ferie tid fra jobbene våre og deler av vår lønnsslipp for å spare på vårt neste eventyr, ønsker vi å få mest mulig ut av hvert sekund og hver krone.

Uansett om du reiser internasjonalt eller internasjonalt, vei tripping eller flyging, er det noen viktige tips som sikkert vil spare deg tid, penger og - la oss være ærlige - en masse unødvendig problemfrihet.

Sett opp prisvarsler

Hvis du fortsatt er et par måneder ute fra turen, kan det være fristende å hoppe på å kjøpe den flybilletten, men det kan være verdt en pen penny å holde av litt. Mange eksperter foreslår at du oppretter prisvarsler for å gi deg beskjed når det er den beste tiden å kjøpe flyet.

En måte å gjøre det på er med en app som heter Hopper. Etter å ha søkt etter turen, informerer Hopper deg om å vente eller kjøpe flyet denne dagen. Lyder for godt til å være sant? Ifølge deres nettside, "siden hopperen lansert, har vårt datavitenskapsteam samlet et stort historisk arkiv med trillioner av flypriser. Vi analyserer de dataene som skal deles med våre brukere gjennom innsiktsfulle spådommer som konsekvent utfører med 95% nøyaktighet. "

Slett informasjonskapslene dine

Nei, jeg mener dessverre ikke ferskbakt havremelkjøttkaker. Hvis du er som meg, er du også litt av en reiseside lurker, hopper frem og tilbake fra nettsted til side, deretter tilbake til originalen, utfører søk etter søk og håper på den beste prisen, men visste du at du faktisk kan være under deg selv en disservice? Det er sant, i det minste hvis du ikke er oppmerksom på å slette informasjonskapslene i nettleseren din regelmessig.

"Ryd opp informasjonskapslene dine før du gjør flysøk. Eller søk i inkognitomodus fordi noen reisesider sporer søkeloggen din og øker prisen bare fordi du har besøkt nettstedet før, forklarer Business Insider.

Registrer deg for et reisekompensasjonskort

I dag i alderen har vi alle et kredittkort (eller noen få av dem), og mens jeg forstår behovet og ønsket om å være forsiktig når du bruker dem og sikrer at vi ikke bruker mer enn vi lager, er det måter å ha denne daglige gjenstanden til din fordel.

Ifølge Cheapoair, bør du "bytte dine vanlige kredittkort for reisebelønninger kredittkort. Disse kortene kan gi gratis flyreiser, gratis hotelllopphold og turer mens du reiser. Du kan til og med virkelig komme inn i reise hacking og aldri betale for flyreiser igjen ved å utnytte tilmeldingsbonuser på noen av disse kredittkortene. "Hvis det ikke er grunn nok til å skifte, vet jeg ikke hva som er.

TSA PreCheck

Hvis du er noen som reiser ofte, enten det gjelder forretninger eller fornøyelser, så vil jeg sterkt foreslå at du søker TSA PreCheck-programmet, noe som kan spare deg for mye tid på å vente i sikkerhetslinjen på flyplassen. Hvis du har fløyet nylig, vet du at linjene kan bevege seg veldig sakte og bli veldig lange veldig fort, men gjennom TSA PreCheck trenger du ikke å fjerne lette jakker, belter og sko, og du kan forlate bærbare datamaskiner og Vesken din med vesker i bærekraften.

Ifølge TSA-nettstedet ventet 98% av PreCheck-passasjerene ikke mer enn fem minutter (i desember 2016). Registrer meg, vær så snill!

Gate sjekke posen din

Så mye som jeg liker ikke å dra bagasjen min rundt flyplassen med meg eller bekymre meg for hvordan jeg skal sjonglere å sette min rullesekk i overheadrommet mens jeg har min laptop bag over skulderen og en kaffe i den ene hånden, er jeg også en penny pincher som heller ikke vil betale gebyret for vesken min å bli sjekket. Så hva gjør jeg i stedet?

Hvis du noen gang har vært på full flytur (hvem har ikke?), Så har du sannsynligvis hørt portskolene spør etter frivillige å sjekke posene sine da de forventer et veldig fullt fly og ikke nok plass til alles rullesekk for å passe inn i overheadrommet. Jeg hopper på denne muligheten. Jo, jeg har allerede hatt å dra posen rundt med meg litt, men jeg er glad for å være fri for byrden for den endelige baderomsferien før flyet, og ikke bekymre deg for det under noen overgang.

Ifølge reisekspert Jason Steele, "Ikke bare vil de fleste flyselskapene sjekke poser gratis, men de oppfordrer ofte øvelsen til å spare plass i de overliggende delene. Så hvis du har en pose som bare er litt for stor til å bli båret på, kan du prøve å sjekke det gratis. Bare vær forsiktig med billige transportører som Frontier, Spirit og Allegiant, som de vil belaste for gatecheckte poser, og prisen kan være enda høyere enn det ville ha vært hvis du sjekket posen din på billettkassen. "