Tips on Caring for Your Dog

Tips om å ta vare på hunden din

Trimming hundens negler

Færre ting forårsaker mer angst mot hund og menneske enn å trimme neglene, men det er en nødvendig oppgave, da lengre negler på hunder kan føre til problemer med bakbenet.

Før hunder ble tammet, tilbrakte de tiden jakt, og kjørte ofte flere miles i jakten på et måltid. Alt som kjørte naturlig, hadde neglene ned, og den eneste gangen de brukte neglene, var å grave inn mens de klatret på en ås. Det instinktet er fortsatt, så når hundene går på en flat overflate og føler at neglene prøver å grave inn, tar de automatisk bakbenene under dem som om de klatret. Det krever mye energi for å opprettholde denne stillingen, pluss at den kan strekke leddbånd og skade hundens naturlige justering - alle fire ben skal være rett under dem.

Lengre negler kan også bli smertefulle da de rammer harde overflater, så gjør neglene trimme en del av rutinen.

 • Ikke vær redd for det. En hund vil føle angst og handle i henhold til dette.
 • Grip foten godt og skift forsiktig tærne.
 • Bruk skarpe, saks-type clippers eller clippers spesielt designet for negl trimning.
 • Gjør små kutt til du når riktig lengde. Kutting for dypt og inn i rask kan være smertefullt og gjøre hunden din mer redd neste gang.
 • Hvis du sliter med å få neglen kort nok uten å gå for langt, gjør en rask, kort snip og trim dem deretter om en uke. Ellers er hver to til tre uker tilstrekkelig.
 • Ulykker skjer. Hold en liten bolle med maisstivelse som er praktisk for å tåle blodstrømmen, og noen behandler å ta bort de dårlige vibene.

Husbryter valpen din

Dette er chore som alle som adopterer en ny valp dreads mest, men det er ikke rakettvitenskap. Bare husk, valpen din vil samarbeide med deg.

Konsistens er nøkkelen til housebreaking din pup. Den gode regelen med pote er at for hver måned i alderen kan valpene kontrollere blæren i en time. For eksempel må en 2 måneder gammel valp gå ut hver annen time i løpet av dagen.

 • Valper kan holde det lengre om natten, men for å hjelpe dem, ta vekkeskålen om lag to timer før sengetid.
 • Ta dem på samme tid på dagen, så vel som første om morgenen, etter lekene, etter måltider og etter at de drikker fra vannet.
 • Velg et sted i gården der du vil at de skal gå, og hodet der hver gang. Hunden skal være i snor.
 • Begynn å knytte pottebrudd med et bestemt ord eller kort setning. I fremtiden vil de vite hva du vil at de skal gjøre når du forteller dem.
 • Belønne dem for suksess umiddelbart, enten med en godbit eller med ros.
 • Ikke freak ut hvis de har en ulykke. Det skjer med det beste av oss. Og aldri straffe hunden din. Det vil bare gjøre ham redd for å eliminere i din nærhet.
 • Hvis du fanger valpen i handlingen, får du straks oppmerksomheten og ta ham ut, ved hjelp av badet du har jobbet med. Av denne grunn kan det være nyttig å forlate båndet til puppen er innbygget.
 • Rengjør alltid ulykker med en renere formulering for å bekjempe lukten. Valper kommer tilbake til flekkene og bruker dem igjen (og igjen) hvis de oppdager duften av urin.
 • Hvis du trenger å forlate valpen din alene i midten av husbrudd, begrenser du det i en treningskasse. Kassen skal være stor nok til at han står og vender seg om, men ikke større. Hunder liker ikke å eliminere hvor de sover. Dette vil hjelpe valpen lære å holde den, bare ikke forlate ham for lenge.
 • Konsekvent housebreaking bør være ferdig i en uke, men fortsett med trening for å styrke leksjonene.

Stopp det å bjeffe!

En bjeffende hund kan være irriterende og stressende for både deg og dine naboer. Den største feilen de fleste mennesker gjør er å rope "stille!" Så høyt som de kan. Din hund tror du bare bjeffer sammen med ham.

 • Lær hunden din til å bjeffe. Ved å lære ham å "snakke" på kommando, kan du da lære ham å stoppe på befaling. Start treningen ved å ta hunden din inn i et rolig rom og gi ham "snakk" -kommandoen. Du må kanskje gi ham litt oppmuntring. Når han bjeffer to eller tre ganger, gi ham en godbit. Start så igjen. Når han har "snakk" ned, gi ham barkkommandoen, og når han begynner si "stille" og gi ham en godbit når han slutter å gøte. Gjenta igjen og igjen, og virkelig, la oss være ærlige igjen.
 • Lær hunden din for å ignorere tingen som får ham til å bjeffe. Hvis han begynner å gøe hver gang han ser en katt, legg ham i en posisjon der katten er langt unna. Begynn å gi ham godbit når du beveger deg nærmere katten. Når katten går bort, må du avkjøle behandlingsforsyningen. Dette burde lære ham at utseendet på katten betyr at han får behandlet seg.
 • Den vanskeligste metoden for alle er å ignorere hunden når han bjeffer. Ikke reager, ikke rop, ikke engang se på ham. Fortsett å ignorere ham til han slutter å bjeffe, og når er han stille, gi ham en godbit. Uansett hvor mye ørene dine ringer, ikke gi inn. Når du gjør det, vil han bjege lengre og høyere neste gang. Ikke prøv denne metoden utendørs hvor naboene dine vil reagere, kanskje med en rettskjennelse.

Leser hundens sinn

Ville det ikke vært bra å vite hva hunden din tenker på? Det er lettere enn du tror. Alt du trenger å gjøre er å lære å lese halen og ta hensyn til ørene.

 • Tail wagging betyr ikke alltid at hunden er glad. Vanligvis er en langsom, stiv side til side vev med halen rett opp et tegn på en advarselhund, ikke en spenning. En tucked and wagging tail er et tegn på nervøsitet og underkastelse. Lykkelige hunder vil ha halen sin på et nøytralt nivå og vil vente det raskt og løst. Den beste halen er "helikopterhalen", som akkurat som det høres ut - halen beveger seg i en gigantisk sirkel. Dette betyr at de er veldig glade.
 • Når du spiller, nipper hvalpe ofte mot hverandres ansikter, føtter og haler og gir mye støy. Selv om dette kan virke skummelt for nye kjæledyr foreldre, er det helt helt normalt. Dette er også hvordan de lærer å spille riktig, så det er viktig at de får en sjanse til å gjøre det. Den eneste tiden en eier trenger å gripe inn er hvis en av hundene virker skremt og opprørt.
 • Ører er barometeret til hundens humør. Hvis en hunds ører er oppreist og vender fremover, er de interessert eller muligens aggressiv. Når ørene flater mot hodet, betyr dette at de er fryktige eller underdanige.
 • Hvis en hund tenner han, viser han enten aggresjon eller frykt, selv om vi har sett hunder på YouTube som bare er goofy. Hvis du ser mange tenner, griner han på deg, viser kjærlighet eller appeasement.