The Most Beautiful Streets in Miami

De vakreste gatene i Miami

Gutter, vi vet å leve i paradiset kan være tøft noen ganger. Men når du har hatt det opp til her med voldsomme regnstormer og en tilfeldig tilstrømning av turister, ta et sekund å stirre på de trekantede gatene, fantastisk utsikt og skjulte private baner denne vakre byen har å tilby. Her er de seks mest nydelige gatene i Miami.

Rickenbacker Causeway

Strekning over det klare blå vannet i Biscayne Bay, forbinder Rickenbacker fastlandet med Key Biscayne. Ta en 360-graders utsikt over Miami, inkludert South Beach, Brickell og Virginia Key. Når du er på den andre siden, finner du deg selv i en enklave av eksklusive samfunn med killer havutsikt, sammen med noen av de vakreste offentlige parkene.

Old Cutler Road

Fôret med frodig grønt, tar veien deg gjennom Coral Gables ved hjelp av store tre tunneler. Det er et perfekt bakteppe for out-of-towner snaps-og kanskje en selfie eller to.

Ocean Drive

Vi kan klage på hvordan det er for alltid summende med drunken turister, men det er en liten pris å betale for pastellfarget Art Deco-bygninger, palmer og havutsikt. Og i solnedgang er vi målløse.

Pine Tree Drive

Hvis en majestetisk trekantig gate ikke er nok for deg, ta en titt til venstre, så til høyre, vil mega-herskapene blåse deg bort. Å få en invitasjon inne, det er en annen historie.

Wynwood

Det er så mye å se i Miamis utendørskunstdistrikt, som går fra 36. Street til 20th Street mellom I-95 og NE First Avenue. Det er helt iøynefallende på sin egen måte, og ber om at du skal ta noen selvtillit når du går. Kan du virkelig si at du har vært uten minst en artsy Instagram-opplasting?

Calle Ocho

Wynwood, det ser ut til at du har litt konkurranse. I et av de største kubanske nabolagene utenfor øya nasjonen kan du nibble på en Cubano og en guava pastellito mens du streifer gjennom noen av de mest fargerike gatene i byen.