The 5 Best Road Trips from Chicago

De 5 beste turene fra Chicago

Det er utrolig hvor fort tre timer går når den "neste episoden" -knappen fortsetter å dukke opp. Men med samme tid i bilen kan du transportere deg til romantiske retreater, majestetiske fossefall og (yesss) vingårder. Glem kamp med sikkerhetslinjene på O'Hare-disse fem trafikkene er våre toppvalg for din neste helgetur.

BESTE FOR STRANDER: NYE BUFFALO, MI

Reisetid: En time og 15 minutter fra Chicago

Når skal man gå: Juni til september

Hva å gjøre: Under en strandhelg, oppfordrer vi å gjøre så lite som mulig. Mens du er borte, vil du sole deg selv eller lese en god bok på de lange, fredelige strendene. Etter solnedgang, gå til Redamak for Velveeta burger, et strålende gooey mesterverk som har blitt noe av en legende siden restauranten åpnet på 1940-tallet. Hvis du trenger noe litt mer spennende, er det alltid Four Winds Casino.

BESTE FOR MAT OG ART: MILWAUKEE, WI

Reisetid: En time og 30 minutter fra Chicago

Når skal man gå: Mai til oktober

Hva å gjøre: Chicago er ikke den eneste Midwest-byen med kultur å spare. Milwaukee kunstmuseum er grunn nok til å besøke vår nabo i nord: dens høye hvite brise soleil (det ville være den bevingede strukturen som stiger over taket) bønnlegger nesten å være Instagrammed. Når du har fylt ut samlingen din, er du på artisanalske oster, håndflate øl og ferske bakevarer på Milwaukee Public Market. Selvfølgelig er ikke noe besøk fullført uten en tur til Kopp's Frozen Custard; slå opp scoop butikken for en endelig godbit på vei hjem.

BESTE FOR FAMILIER: LAKE GENEVA, WI

Reisetid: En time og 30 minutter fra Chicago

Når skal man gå: Juni til september

Hva å gjøre: Få barna (og deg selv) ut av betongjungelen og inn i frisk luft. Alternativer for båtutleie og turer florerer, men hvis du bor på Grand Geneva, vil du ha den ekstra bonusen på en 50 000 kvadratmeter vannpark bare noen skritt fra rommet ditt. Til middag, gå til Sprecher for pubmat og håndverk brus og øl, og nyt deretter iskegler fra Scoopsas, du spaserer langs Shore Path Walk til alles søvnige.

BESTE FOR HIKING: STARVED ROCK STATE PARK

Reisetid: En time og 45 minutter fra Chicago

Når skal man gå: Mai til oktober

Hva å gjøre: Du kan være sjokkert over å se Starved Rocks klipper, en sjeldenhet i flat-as-a-board Illinois. Men det er bare en grunn til å sjekke ut parken: Den 3.816 hektar inkluderer også massive fossefall og mil med skyggefulle eiketrær. (De er et fristed for skallede eagler, så ta med kikkerten.) Du kan enkelt dekke høydepunktene på en dagstur, men den sjarmerende 1930-talsgarden med sine brølende peiser og rustikke tømmervegger, gjør et overbevisende tilfelle for å overnatte .

BESTE FOR ROMANSEN: GALENA, IL

Reisetid: Tre timer fra Chicago

Når skal man gå: Juni til oktober

Hva å gjøre: Med sine bølgende åser og trange gater omgitt av arkitektur fra 1800-tallet, føles Galena som et annet land, enn si byen. Tilbring en ettermiddag spasertur hånd i hånd med kjæresten din og popping inn i de mange sjarmerende butikkene. Deretter finner du et glass vin på Galena Cellars Winery. Leter du etter noe på den granderne siden? En solnedgang med varmluftsballong med Galena på Fly skal gjøre kunsten.