Pets can be Found at Socorro Animal Shelter

Kjæledyr kan bli funnet på Socorro Animal Shelter

Dyr blir lett våre beste venner og familie når de går inn i våre liv. De gjør en kjedelig kveld med TV koselig, og varme føttene dine på en kald vinter kveld. Dessverre avstår mange eiere sine kjæledyr. Omtrent 100 katter og hunder blir ført gjennom Socorro Animal Shelter dørene hver måned. Disse fattige skapningene er blitt revet fra deres hjem; forlatt. Turgåing gjennom kennelene, går triste øyne gjennom burene og ber om kjærlighet og sikkerhet. Etter å ha brukt tid med de ødeleggende søte kattene og hundene, var det lett å fortelle at selv om de hadde blitt avvist, hadde de fortsatt så mye kjærlighet og glede å gi.

Hytta huser for tiden 40 katter og 15 hunder. Dyrene spenner fra alle aldre. To blandede rasehvalpe er bosatt der for tiden, men forhåpentligvis ikke for lenge. De eldste beboerne ville være Marly, en sjarmerende svart grop, og Kyle, en nydelig blandet svart katt. Å eie et eldre dyr er tenkt på som mindre spennende enn å kjøpe en valp.

Eldre dyr pleier imidlertid å være opplært, roligere og mindre vedlikehold. For noen som ikke har tid til å trene og holde tritt med en valp, kan dette være den perfekte passformen.

Det bidrar til å kontrollere kjæledyrets befolkning og holder gode dyr fra å bli lagt ned, sier sjef Gonzales, Socorro Animal Shelter.

Å vedta et dyr er en relativt enkel prosess. De som ønsker å adoptere, trenger bare å fylle ut en enkeltblankett og få et form for identifikasjon. Hunder koster $ 95 og katter $ 75. Inkludert med kjøpet er et kupong for en velværekontroll fra lokale veterinærer. Avgiften går til å spaying eller neutering dyret. Når du skal adoptere ditt nye kjæledyr, ikke glem å ta med en krage og bånd eller kennel. Vedtak er en stor forpliktelse. Før du bestemmer deg for å adoptere, sørg for å vurdere det økonomiske og tidkrevende ansvaret som følger med langsiktig forpliktelse. Det kan virke som ganske mye ansvar, men det er vel verdt det.

Hyllet er alltid innbydende frivillige eller donasjoner. Ta gjerne av og doner din tid eller ting som matskåler, leker, bånd og kenneler.

Hytta ligger på 100 Airport Road (sør for Socorro på State Road 1 bak UPS-bygningen). Anlegget er åpent tirsdag til lørdag fra kl. 10 til 1 p.m. og 2 pm til 5 p.m .. Patrick delte det han har lært fra å jobbe på dyrs hus. Patrick sa: "Det er mange flotte folk der ute som vil hjelpe dyr."