How a Love for Animals Inspired this Booming Pet Care Company

Hvordan en kjærlighet til dyr inspirerte denne booming Pet Care Company

Den første hele uken i juni er Pet Appreciation Week. For å feire, snakket vi med Jean Brillman, eieren av Angel Pet Sitting, en blomstrende hundeløping og kjæledyrsitting i Pennsylvania. Selskapet hjelper opptatt kjæledyr eiere omsorg for sine furry venner når de er på jobb eller på ferie. Brillman og hennes ektemann kjøpte virksomheten i 2009 og tredoblet sin størrelse innen tre år. Nå er hun i stand til å bli hjemme hos sine to små barn, håndtere ansettelse og nettsiden mens en leder tar seg av den daglige driften.

En bedrift vokst fra en vedvarende lidenskap for dyr

Jeg har en merkelig, variert bakgrunn. Jeg dro til skolen for kommunikasjon - jeg var en tv / radio major med en video produksjonskonsentrasjon. Før jeg gikk på skolen for det, var jeg veldig involvert i hestetrening gjennom hele mitt liv. Jeg hadde alltid mange dyr i huset mitt. Vi bodde på 10 dekar og hadde 6-8 hunder av gangen, kaniner, alle slags dyr du kunne forestille deg. Jeg ville virkelig være en hestetrener, men foreldrene mine var som: "Hvis du noen gang blir skadet, vil du ikke ha noe å falle på igjen, så du må gå på skole."

Da jeg kom ut av skolen, ønsket jeg fortsatt å være hestetrener, så jeg gjorde det heltid. Jeg elsket det, men det er et vanskelig liv. Jeg gikk tilbake til skolen og fikk min mastergrad i utdanning og ble lærer. Jeg elsker å lære og jobbet i et program i virkelig tøffe skoler, som for eksempel Teach for America.

Jeg lærte i fem år og så følte jeg bare at jeg virkelig ville ha min egen ting, min egen virksomhet. Jeg er veldig motivert og en arbeids-en-holisk. Min mann og jeg var på utkikk etter forretningsmuligheter, og Angel Pet Sitting kom opp. Jeg vet alt om dyr og det virket som en flott mulighet. Så, tenkte vi: "La oss få meg ut av min lærerjobb, og jeg kjører Angel Pet Sitting på heltid."

Administrere økonomi

Min mann (forlovede på den tiden) hadde et hjem egenkapital kreditt som han pleide å kjøpe virksomheten. Vi jobbet med å betale det ned. Vi har vært i stand til ganske mye å gjøre det uten å ta noen lån, selv om vi definitivt har hatt noen ganger hvor vi er, "Crap! Vi trenger å betale lønn - Vi må flytte litt penger fra vår personlige konto og dyppe inn i våre besparelser. "Vi har nylig fått en kredittkreditt i navnet på virksomheten, noe som er fint, fordi det gir oss litt av polstring som vi kan bruke for å fortsette å forbedre virksomheten.

I utgangspunktet, for kontantstrømstyring, ser vi på våre QuickBooks-rapporter. I de tre første årene av virksomheten tredoblet det. Vi har virkelig aldri gått ned. Når vi kjøpte virksomheten, så vi på økonomien for å se om det kunne erstatte det jeg gjorde på det tidspunktet eller bedre. Det gjorde, så da vi kjøpte den, var det ingen steder å gå, men oppe. Siden det var i stand til å opprettholde på en tredjedel av hva det er nå, har vi ikke hatt for mange problemer der vi måtte sette oss ned og si: "Uh-oh! Vi løper inn i problemer med kontantstrøm! "

Forretningsutfordringer og belønninger

Vår mest utfordrende ting er å ansette. Jeg ble nylig en trener for andre mennesker som ønsker å starte en kjæledyrsitting eller hundevandring eller for å forbedre eller vokse sin eksisterende virksomhet. Ansette synes å være et tema mellom dem alle. Det er veldig vanskelig, fordi det er en veldig unik posisjon. Du må sortere ha åpen tilgjengelighet, men ikke å foreta en sett inntekt. Du må elske hunder og katter og være villig til å kjøre og reise. Jeg liker å ansette mer modne, ansvarlige mennesker, som noen som er pensjonert. De er slags enhjørninger. Dette er bare ikke en typisk 9-5 hvor du vet hvor mye penger du skal gjøre, og du har en angitt tidsplan. Vi liker å prøve å ha så lite omsetning som mulig fordi folk har en tendens til å elske sine kjæledyrsitter og kjæledyrene elsker sine omsorgspersoner, men det er en utfordring å kunne gjøre det.

Det er flott å kunne gi folk fantastisk omsorg og kundeservice. Folk er så glade fordi deres kjæledyr er så glade og deres hjem er godt brydde seg om. Det føles godt å kunne gi folk en virkelig god service, spesielt fordi jeg elsker kjæledyr så mye og jeg elsker bransjen.

Det er også veldig fint at jeg har vært i stand til å ta noe og vokse det som gründer til et sted hvor jeg kan være hjemme hos barna mine. Vi fant ut at hvis jeg skulle bli lærer, ville jeg betale to tredjedeler eller tre fjerdedeler av min lønn mot barnehage. Jeg ville tjene litt penger, men gi opp så mye mer for det. Det er veldig viktig for meg at jeg er i stand til å være hjemme hos barna mine og fortsatt vokse personlig og ha min egen ting.

Business Lessons Learned

Du vet egentlig ikke hva du ikke vet i begynnelsen. Nå har jeg min coaching virksomhet, Pet Sit Suksess. Min mann er som, "Jeg skulle ønske vi hadde en Pet Sit Suksess da vi begynte!"

Jeg tror i begynnelsen ikke verdsatt meg selv og min tjeneste nok. Jeg ville gjøre meg elendig i ferd med å gjøre alle andre glade. Når jeg forandret tanken min og bestemte meg for at min tid og min ekspertise er verdifulle og fortjener å bli behandlet slik, snudde det hele min virksomhet. Jeg satte opp hvordan jeg ønsket å være og endelig gjorde en veldig god jobb med å kommunisere våre retningslinjer og forventninger til kunder og kjæledyrsitter. Det hjalp meg virkelig å kunne drive virksomheten hvordan jeg ønsket å kjøre den og ha et liv og en sunnhet. Jeg innså at jeg kunne ha en vellykket bedrift uten å løpe meg i bakken.

Da vi startet denne virksomheten, hadde vi søkt etter kjæledyrsitter for våre egne kjæledyr. Av alle vi ringte, ville ingen ringe oss tilbake. Det jeg tror var veldig viktig i å vokse denne virksomheten var at hver enkelt person ble ringt eller sendt tilbake innen 24 timer. Jeg er veldig spesielt på kundeservice, og jeg tror vi gir en fantastisk kundeservice opplevelse.

Råd for nye entreprenører

I en hvilken som helst liten bedrift, tror jeg det er veldig viktig å vite at du skal buste rumpen din i begynnelsen. Vet at du skal gjøre det, men også prøve å skille deg selv litt. Det er noen uker at jeg tar en uke av mentalt fra det der jeg gjør det minste minimum og gir meg en liten pause om natten. Da jeg ikke hadde en leder og hadde to barn - en nyfødt og en 18 måneder gammel - kjørte jeg virksomheten og gjorde meg gal å prøve å gjøre hver eneste liten ting. Delegering er enorm hvis du har råd til det, enten det gjelder din mann, en barnepike, en mammahjelp eller en ansatt.

Virkelig elske hva du skal gjøre. Hvis jeg ikke elsket dyr, tror jeg ikke at jeg ville være så vellykket, fordi jeg ikke ville ha den kjøreliden å vokse den så mye.

Hva er neste for Angel Pet Sitting

Jeg har nylig startet vår coachingvirksomhet, Pet Sit Success. Jeg jobber med å lage noen kurs for det akkurat nå. Vi oppdaterer også vår nettside helt. Og min mann og jeg prøver å trekke seg tilbake fra bedriftsverdenen ved å starte eller kjøpe en doggy dagpleie ombordstigning anlegget som vil kanskje trene og også ha en holistisk veterinærpleie stykke også. Vi vil alltid holde virksomheten progressiv og tenke fremover!