Exercises fit people do every day

Øvelser passer folk gjør hver dag

Vi vet alle at vi skal trene og flytte kroppene våre hver dag. Men hvis tanken på å tilbringe en time på treningsstudio, ta en klasse, eller til og med bare bli utrolig svett, høres ikke appellerende til deg, ikke bekymre deg.

Det er så mange forskjellige måter å holde seg i form at de fleste dyktige mennesker kan finne et program eller trening de egentlig liker, noe som vil hjelpe dem med å gi den kroppen de ønsker. Jeg spurte studioeiere, trenere og andre eksperter om hvilke øvelser eller programmer du kan holde hver dag.

Bretter

Jeg snakket med Kelly Magnus, en instruktør på Studio Three i Chicago, som forklarte: "Øvelse du skal gjøre hver dag er styrke og mobilitet [trening]. Spesielt lav slagkjernestyrke, som en plank (eller en hvilken som helst variasjon av planken). Kjernebevegelse og styrke er viktig for alt vi gjør - vår kjerne er grunnlaget for alle våre bevegelser. "

Ifølge Magnus, har en sterk kjerne hele kroppen din, "[Det] hindrer ryggsmerter, forbedrer stillingen, støtter turgåing, gir deg muligheten til å løfte en boks, og er den beste måten å forbedre løpingen på. Jeg elsker planken, spesielt fordi den fungerer som kjernestabiliserende muskler og krever at du fokuserer på balanse. "

Jeana Anderson Cohen, Chicago-basert trener og grunnlegger av A Sweat Life, er også en stor proponent for planker. "Hvis du gjør det riktig, vil du koble muskler fra hode til tå på en måte som forbedrer stillingen og hjelper deg som din bevegelighet gjennom dagen din."

Hun sier, "Det er ikke nødvendigvis mer utfordrende, en vei mot den andre, men en underarmsplank innebærer flere skuldermuskler og lindrer press på håndleddene dine. Jeg foretrekker en underarmsplank fordi i det daglige livet har vi en tendens til å legge mye press på våre håndledd. "

Løping

Bettina Gozo, Chicago-baserte Nike Master Trainer, Certified Functional Strength Coach og Corrective Exercise Specialist, anbefaler å løpe hver dag. "Du kan kjøre i et lett tempo for å stresse," sier hun. "Velg et tempo som du føler at du kan opprettholde i lang tid. Dette er noe du kan gjøre på dager du bare vil flytte litt, men ikke legg for mye belastning på kroppen din. "

Men for å få en bedre trening, sier hun, "Begynn å løpe i et tempo som er litt mer ubehagelig ... Dette er et tempo som burde føles utfordrende, men som kan gjøres i lengre tid. Dette er en god start for folk som ønsker å starte opplæring for et lite løp, som en 5k. "

Gozo forklarte også hvordan kjøring er en fin måte å holde kalorier brennende dagen lang, "Du kan også løpe for å utfordre deg selv og brenne flere kalorier resten av dagen. Du kan gjøre dette ved å kjøre på et ubehagelig tempo i løpet av kort tid (30-45 sekunder), og deretter ta det tilbake til det enkle aerobiske tempoet, eller til og med gå. Dette vil øke hjertefrekvensen over 80% av din maksimale hjertefrekvens, som er punktet hvor kroppen din ikke kan fjerne melkesyre så raskt som den produseres. Dette vil øke laktatgrensen, som vil forbedre din generelle kondisjon og ytelse, alt mens du brenner mer kalorier resten av dagen! "

Fotball

Ifølge Michael Magid, tidligere profesjonell fotballspiller og grunnlegger av LA Goalkeeping Academy, er å spille fotball en fin måte å holde seg tilpas daglig fordi "den kombinerer alle de essensielle ingrediensene for å opprettholde et balansert treningsregime."

Han forklarte: "Vedvarende løp og endring av hastigheter replikerer intervalltrening på tredemølle, som har blitt vitenskapelig bevist å være mer effektiv for å øke stoffskiftet og brenne fett enn jogging. Spille fotball bygger også kjernestyrke gjennom den konstante slående ballen, og hopper tvinger deg til å stramme abs for balanse. Dette fører til slanke midseksjoner. I tillegg bygger fotball nederste ekstremitetsstyrke. Den konstante svingningen og bøyningen av beina er en fin måte å styrke glutes, hamstrings og quads. I tillegg fører mobiliteten nødvendig til bedre fleksibilitet og færre skader. Endelig fører elementet i anaerob konditionering som hurtige utbrudd av hastighet og eksplosiv bevegelse til et sunnere kardiovaskulært system. "

Så mange valg

En unnskyldning jeg har hørt folk gjør (og jeg har noen ganger gjort meg selv) for ikke å trene er at treningen er kjedelig. Men som disse passer eksperter har bevist, det er bare ikke sant.

Fra gruppeklasser, til løp, til lagsporter, eller til og med planker i stuen din, er det så mange forskjellige måter å få plass til og vedlikeholde (og forbedre!) Kroppen din. Du må bare være åpen for å eksperimentere med ulike aktiviteter for å finne det du liker mest. Tross alt er det beste treningsprogrammet for oss alle den vi elsker å gjøre.