Om oss

Om Vår Publisering

Bogocite-AS er verdens navn i publisering. Fra blader og bøker til kart og omfattende digitalt innhold, Hvor gir alt du trenger fra et lokalt perspektiv. Hvert år stoler millioner av lesere på Bogocite-AS for oppdatert informasjon om hvor de skal hen og hva de skal se i mer enn 100 byer over hele verden. Dynamisk innhold opprettet av lokale redaktører dekker viktig spisesteder, shopping, attraksjoner, underholdningsalternativer og mer, alt fra innsidenes synspunkt.

Våre digitale produkter

Bogocite-AS digitalt univers er det første stoppet for kunnskapsrike lesere. Vår nettside er ledsagerverktøyet for smarte internettlesere. For byer rundt om i verden kan reisende finne ting å gjøre, steder å spise, hvor du skal handle, underholdning og hendelser. Tidlige historier og blogginnhold, pluss en ressurs på 50 000 + ting å gjøre for folk, kombinert med våre morsomme blogger, gjør oss til en nyttig ressurs for dagens publikum.

Våre utskriftsprodukter

Vårt magasin, vår gjestebok, sponset innhold, abonnementsalternativer og nyheter er alle en del av den mangfoldige familien som når med den informasjonen de trenger når de utforsker byen eller leser. Smart, originalt innhold, nydelig fotografering og detaljerte kart dekker alle aspekter av opplevelsen, fra de heteste må-prøve-restaurantene og utenforliggende stien til grunnleggende som transport, losji og navigering.

For mer informasjon eller for å be om annonseringspriser, skriv oss. Vi sender deg en bekreftelsesemail med nedlastingsinstruksjoner for mediesettet du har bedt om.