6 Reasons Exercising Outside Will Help You Get Fit So Much Faster

6 grunner å trene utenfor vil hjelpe deg med å få plass så mye raskere

Våren er full av endeløse solskinnsdager og vær som bare er varme nok til å svette utendørs uten å føle at du kommer til å lide av et varmeslag. Ikke bare føles det bra å trene utenfor, men det er også mange andre helsemessige fordeler.

1. Vi jobber Hardere

Når vi trener innendørs, setter vi vårt eget tempo, og vi trener bare for et begrenset tidsrom. Men ifølge en studie, gjorde folk som tok sitt arbeid utendørs, minst 30 minutter mer moderat til sterk fysisk aktivitet per uke enn de som bare gjorde det inni.

Dette gjør at du kan brenne flere kalorier gjennom hele uken, noe som fører til vekttap og muskelbygging. Deltakerne som utøvde utendørs, rapporterte også å føle seg friskere generelt.

Ved å la kroppen vår oppleve ulike terreng, åser og steder, styrker dette muskler og ledd, noe som fører til at de blir mindre utsatt for skader og holder dem i toppform.

2. Å være utenfor reduserer depresjon

Ifølge en nylig studie hadde folk som besøkte parken lavere depresjon og høyt blodtrykk og var mer sosiale sammenlignet med de som besøkte grønne områder sjeldnere.

Å være ute og interagere med naturen kan være beroligende for mange mennesker, og å trene i en park kan være til nytte for deg på flere måter enn en.

3. Det kan forhindre kreft

Ifølge Institutt for miljøvern, når vi puster inn frisk luft, puster vi inn phytoncider, luftbårne kjemikalier som planter gir av for å beskytte seg mot insekter.

Phytoncides har antibakterielle og antifungal egenskaper som hjelper planter med å bekjempe sykdommen. Når folk puster inn disse kjemikaliene, svarer kroppene våre ved å øke antall hvite blodlegemer i kroppene våre.

Disse hvite blodlegemer dreper tumor- og virusinfiserte celler. Så, bare å være ute og bare puste i noen minutter hver dag kan bidra til å beskytte oss mot kreft.

4. Naturen hjelper oss Fokus

Gjennom dagen har vi ofte en million ting på gang som trenger vår oppmerksomhet. Fokus på en enkelt oppgave kan være vanskelig.

Men tilbringe tid i naturen gjør det mulig for oss å vandre, da vi undersøker planter, vann, fugler, trær og dyreliv. Å gjøre dette gjør at vi kan gi den kognitive delen av hjernen en pause, slik at vi kan fokusere bedre når vi trenger det, og det hjelper også med å forny vår tålmodighet.

5. Det sparer oss penger

Tilbringe tid ute er gratis. Alt vi trenger er et godt par sko, og vi er klare til å gå. Gå utenfor døren din og gå for en løp. Gå til nærmeste park og gå en tur.

Hvorfor bruke dyrebare gasspenger og kjør til et dyrt treningsstudio bare for å trene på tredemølle eller å kjøre en stasjonær sykkel? Spar penger ved å bruke det store utendørs som treningsstudioet ditt. På den måten vil du ikke overbevise deg selv om du trener, kan ikke passe inn i budsjettet.

6. Det er mer moro

Når vi tar vår trening ute, er mulighetene uendelige! Vi kan gå løp, sykle, golf, fotturer, terrengsykling, svømming og mer. Soaking opp vakker utsikt og forfriskende luft er bare ikke mulig når du er cooped opp i et treningsstudio.

Ikke bare det, men å jobbe ute er både mentalt og fysisk utfordrende. Så det bruker både ditt sinn og kropp, den ultimate treningsøkten.

Så om vi sykler, løper eller tar den treningsvideoen til parken, er fordelene forbløffende. Bruk den beste ressursen vi alle har tilgang til: naturen. Nyt litt vitamin D for å føle deg lykkeligere, sunnere og mer fokusert.

Hva mer kan vi be om? Jeg vet ikke om deg, men jeg skal tilbringe mindre tid inne og mer tid utenfor denne sesongen.