6 Beauty Products Every New Yorker Needs in Her Arsenal

6 skjønnhetsprodukter Hver New Yorker trenger i hennes arsenal

Det er mange universelt elskede skjønnhetsprodukter der ute. Men for de av oss som bor i NYC, har vi også noen spesielle krav til sminke og hudpleie. Vil den motstå 18 timer på bunnen av vesken din? Er det lett å søke på et spesielt uhøflig C-tog? Kommer det faktisk å få byen skitt av ansiktet ditt? Her er seks viktige elementer som ingen New Yorker burde være uten.

En Seriøst Flakefri Mascara

Ingenting får oss til å føle seg umiddelbart polert som jet-svart, definerte vipper. Og ingenting ødelegger den følelsen som panda øyne. Denne kultfavoritten holder ikke bare på seg og holder en krøll, det er den eneste vi har funnet ut at du faktisk kan legge et lag til timer senere (si etter arbeid når du vil ha et mer dramatisk utseende) og fortsatt holde klumper i sjakk.

En knubbig Eyeliner-Shadow Stick

Noen dager har du god tid til å prøve et avansert kattøye. Og noen dager rusher du til middag og må være klar for fem minutter siden. Skriv inn ti sekunders røykfylt øye: Bare drag på, flekk og du er god å gå. (Ufullkommenheten er en del av klagen.)

En pigment som gjør dobbelt plikt

Ingen plass i vesken din for leppestift og rødme? Ikke noe problem. Bare kast i en pott (eller pinne) av ren, blendbar farge, og du vil ha rosa kinn og lepper på plass, uansett hvor du går.

En antioxidant serum

Smog. Støv. Subwaypartikler (ew). Du er utsatt for a mye av forurensninger hver dag, så det er viktig å motvirke effektene med en vitaminpakket behandling. Tenk på det som det aktuelle som å spise frukt og grønnsaker ... selv om du fremdeles sniker i en cheeseburger nå og da.

En hardt arbeidende miceller vann

La oss innse det: Etter en ti timers arbeidsdag etterfulgt av happy hour etterfulgt av improvisert karaoke, har du noen ganger ikke energi til å vaske ansiktet ditt. Heldigvis, noen få swipes av denne magiske væsken, og du kan fortsatt føle deg dydig (om huden din, uansett) når du treffer puten.

Tørr sjampo

Vi vil tidligere gi opp Shake Shack enn vår pålitelige olje-banishing aerosol. Som er å si: Fet sjanse.