5 Lakes, Quarries and Swimming Holes Near Chicago

5 innsjøer, steinbrudd og svømmehull i nærheten av Chicago

Ikke ta feil, vi elsker North Avenue Beach så mye som neste gal, men noen ganger trenger vi en pause fra folkemengdene (og klubben slår). På omtrent en times kjøretur (så mye tid som det vanligvis tar å finne parkering og gå til Castaways), kan du nå en av disse fem innsjøene, steinbruddene og svømming hullene.

TRE OAKS RECREATION CENTER

Det er vanskelig å tro på denne vannparken og stranden var en gang en steinbrudd. Den omkringliggende byen Crystal Lake har forvandlet den til en fredelig oase hvor du kan svømme, fiske, sykle og vandre. Snakk om en ekstrem makeover.

Uavhengighet grove

Dette Libertyville tilfluktsstedet har noen imponerende statistikk: en 115 hektar menneskeskapt innsjø og 400 meter med sandstrand. Alt det, og Det er bare 30 miles nord for byen.

LAKE GENEVA

Innsjøen er hovedtrekk, men de historiske herskapshusene, turstier og koselige restauranter er ingenting å hoppe over. Planlegg å tilbringe en hel helg her.

CENTENNIAL BEACH

Naperville har blitt en toppby for unge familier, så det er bare fornuftig at dette lokale vannet er så barnevennlig. De små må passere en svømmetur for å dykke inn; derfra får de tilgang til vannsklie, pumpe og sprøyter i den grunne enden av 6,2 millioner gallonsjøen.

INDIANA DUNES

OK, så sanddynene er teknisk på Lake Michigan, men med deres rullende, sandete duney-ness og høye gress, kan de føle seg som en annen verden - ja ja, vi måtte ta dem med her. Svøm, vandre, padle og sykle deg langs 15 miles av kysten.