5 Adult Summer Camps Within Driving Distance of Chicago

5 voksne sommerleirer innenfor kjøreavstand fra Chicago

Ungdomskilde? Hvem trenger en når disse fem voksne sommerleirene hjelper deg med å gjenoppleve herlighetens dager. Fra digitale detoxes til yogi superfests, lar de deg ta igjen ungdommen mens du fanger flagget.

CAMP WANDAWEGA

Å bestille en helg på dette idylliske wisconsin-feriestedet er litt som et villmarksklær. Det er ingen programmering, men det er et stort imponerende trehus, for ikke å nevne en innsjø, stier og bål. Ta tak i vennene dine, pakk litt god mat og bøker og klikk noen fantastiske Instagrams blant alle Pendleton-tepper og antikke møbler.

SOUL CAMP (24. JUNI)

Trenger du en retrett i et rush? Omtrent en time fra byen pakker Soul Camps dagleiralternativet seg virkelig inn. Fra trenings klasser til meditasjon og intuitive avlesninger, blir du forynget på mindre enn seks timer. Og hvis du finner deg selv som ønsker å bli lenger, melde deg på de fire dagers leirene i New York eller California.

CAMP HALCYON (JULI, AUGUST OG OKTOBER DATOER)

Unn deg fire dager på Camp Halcyon i Wautoma, Wisconsin, for hyttebunking, vinsmaking og kokk-tilberedte måltider. Har vi nevnt ettermiddagens matbar? Ja, sikkert, slår du i kø på kantinen.

CAMP FOREVER FUN (28 juli 30)

Denne vestlige Michigan retrett tilbyr alt du elsket om sovende camp-bueskyting, tau kurs, kano løp, yoga, klatrevegger, kunst og håndverk og mer pluss øl. Og ikke bare øl, håndverk øl. Selvfølgelig ville ingen sommer være fullstendig uten bål og s'mores ... eller et episk danseparti.

CAMP NO COUNSELORS (1 SEPTEMBER 4 SEPTEMBER 4)

I den andre enden av spekteret, kan denne multi-location (Chicago innbyggere leder til sørvest Michigan) leiren blitt sammenlignet med college-uten klassene. Alle drikkene dine (og det blir mange) er inkludert i leiekostnadene. De vil brenne deg gjennom dodgeball-spill, temafester, en fargekrig og sen kvelds DJ-sett.